Wilt u uw kantoor, winkel of bedrijfspand er representatief uit laten zien of professioneel laten beschermen? Bert Wever Schildersbedrijf biedt zakelijke opdrachtgevers en VVE’s professioneel buiten- en binnen schilderwerk. Dat kan zowel voor nieuwbouw- als onderhoudsprojecten.

Verder verzorgen we ook vakkundige houtrenovatie en werken wij samen met diverse bouwbedrijven en projectontwikkelaars.

Hoe we voor u werken

We starten met een advies en wanneer nodig wordt er een technische inspectie uitgevoerd. Dit doen we samen met specialisten van de verffabriek en de verfgroothandel. Na het advies kunnen wij u een offerte aanbieden met een planning en een projectaanpak. Als we dan aan de slag mogen, zorgen we zelf voor professionele materialen, de verf en materieel. Zo zorgen we zelf voor steigers en bijvoorbeeld een hoogwerker. U kunt gewoon verder met uw werk.

Via contact kunt u een vraag aan mij stellen of een offerte aanvraag indienen. Ik hoop dat ik u binnenkort van dienst kan zijn.

Vakkundige schilder

Bent u op zoek naar een vakkundige schilder uit regio Borger voor binnen- of buitenschilderwerk? Vraag gratis een offerte aan. U ontvangt op korte termijn een reactie!

Offerte aanvragen

Video

Met verfspuitsysteem plafond spuiten