Bert Wever schildert al heel wat jaartjes. Eerst bij gerenommeerde schildersbedrijven in de regio en nu al weer een hele tijd in zijn eigen bedrijf waar inmiddels 4 mensen werken.

Bert Wever Schildersbedrijf is actief in de regio Drenthe en Groningen, maar voor een klus over ver kan men ook contact opnemen. U kunt ons inschakelen voor alle voorkomende schilderwerken, maar ook natuurlijk voor aanverwante werkzaamheden. Alles vanuit een ambachtelijke eerlijke passie met het werk en met de beste kwaliteit aan boord. Zo werken wij met de verven van Sikkens, Sigma, Wijzonol en Drent Verven.

Ervaren schilder

Als ervaren schilders leveren wij dagelijks ambachtelijk vakwerk op het gebied van binnen en buiten schilderswerkzaamheden, bij onze particuliere én zakelijke klanten. De beoogde behandelingen voor het schilderen van (een deel) van uw woning worden vooraf altijd met u besproken. Wij zorgen ervoor dat uw wensen naar tevredenheid uitgevoerd worden.

Via contact kunt u een vraag aan mij stellen of een offerte aanvraag indienen. Ik hoop dat ik u binnenkort van dienst kan zijn.

Vakkundige schilder

Bent u op zoek naar een vakkundige schilder uit regio Borger voor binnen- of buitenschilderwerk? Vraag gratis een offerte aan. U ontvangt op korte termijn een reactie!

Offerte aanvragen

Video

Met verfspuitsysteem plafond spuiten