Lager 6% BTW voordeel

Op dit moment is de lage BTW-regeling voor schilderwerken van toepassing. U betaalt dan niet meer het hoge, maar het lage BTW-tarief van 6%. Dat scheelt aardig wat. Hierbij geldt wel dat de woning door particulieren wordt bewoond en de woning ouder is dan 2 jaar. Garages, schuren, serres, aan- en uitbouw, tuinhekken enz. vallen daar ook onder. Wij berekenen graag uw voordeel. 

bert wever schildersbedrijf lage btw

Particuliere Klanten

bert wever schildersbedrijf particuliere klantOm hoge kosten tegen te gaan is het raadzaam om uw woning op tijd in de verf te hebben. Hoe vaak dat moet gebeuren hangen af van de ligging en de omgeving van de woning. Daarom komen wij graag langs om u vrijblijvend en gratis advies te geven. U krijgt vervolgens van ons een offerte met een kleuradvies.

Zo voorkomt u achterstallig onderhoud, blijven de kosten beperkt en ziet uw woning er weer schitterend uit.

Wat doen we nog meer?

Ook op het gebied van beglazing en wandafwerking kunt u bij ons terecht. We werken met professionele producten en er is veel mogelijk. En net als bij het schilderswerk zijn we altijd voordelig qua prijs en met de nieuwe regeling kunnen huisbezitters op dit moment profiteren van het lage 6% BTW tarief.

Impressie particulier werk

bert wever schildersbedrijf particulier   bert wever schildersbedrijf particulier  bert wever schildersbedrijf particulier  bert wever schildersbedrijf particulier