Wie is Bert

De passie van een ambacht uitoefenen en liefde voor het vak. Bert Wever schildert al heel wat jaartjes. Eerst bij gerenommeerde schildersbedrijven in de regio en nu al weer een tijdje in zijn eigen bedrijf. Kwaliteit, betrouwbaarheid maar altijd voor een aantrekkelijke prijs en bovendien mocht er toch iets een keertje minder goed uit de verf komen, dan is dat gewoon garantie.

bert wever schildersbedrijf wie is bert

Over ons

Bert Wever Schildersbedrijf is actief in de regio Drenthe en Groningen, maar voor een klus over ver kan men ook contact opnemen.

U kunt ons inschakelen voor alle voorkomende schilderwerken, maar ook natuurlijk voor aanverwante werkzaamheden. Alles vanuit een ambachtelijke eerlijke passie met het werk en met de beste kwaliteit aan boord. Zo werken wij met de verven van Sikkens, Sigma, Wijzonol en Drent Verven.

Hoe wij werken

bert wever schildersbedrijf technisch adviesElke klus start met een deskundig advies bij u aan huis of op kantoor. Soms is het nodig om een technische inspectie te houden, dit doen wij samen met deskundigen van de verffabriek. Samen met ons advies krijgt u een offerte. Uiteraard met een aantrekkelijke prijs.

In overleg met de klant gaan wij vervolgens het werk inplannen en vervolgens zullen wij de klus naar alle tevredenheid uitvoeren. Als er groot materieel nodig is, zoals een hoogwerker regelen wij dat natuurlijk zelf. En als we wat houtrot tegenkomen dan maken we dat natuurlijk ook in orde.

Wat wij doen

Voor bijna alle voorkomende schilderwerken kunt u bij ons terecht. We gaan eerst de boel reinigen, dan schuren, eventueel kitten, oude verflagen verwijderen, gronden en aflakken. Naast de schilderwerken kunt u bij ons ook terecht voor aanverwante werkzaamheden zoals wandafwerking (bijvoorbeeld behang) en glas.