Milieu

Omdat wij gebruik maken van de bekendere merken verf zit het met de milieuvoorschriften wel goed. Bovendien wordt regelmatig gecontroleerd of we volgens de normen werken. We zorgen er dan ook voor dat er niet onnodig geknoeid wordt en verwerken onze afval op milieubewuste wijze. Zoals het hoort!

bert wever schildersbedrijf milieu

Kwaliteit en duurzaamheid

Duurzaam onderhoud heeft als voordeel dat een woning of pand veel langer meegaat met de bestaande bouwmaterialen. Wij gaan het liefst eerst met de bestaande ondergrond aan de slag. Eventueel worden rotte plekken vervangen en pas als het echt niet anders kan zullen wij een renovatie aanbevelen. Zo behoudt uw bezit zolang mogelijk zijn eigen karakteristieke uitstraling en zijn de kosten van duurzaam onderhoud ook nog eens veel lager dan vervanging. Bij duurzaam onderhoud kunnen we ook de werkzaamheden verspreiden over de jaren. De ene kant van een woning of pand vraag nu eenmaal wat meer aandacht dan de andere kant.

Bekende merken

Wij werken met de bekende merken verf zoals Sigma, Sikkens, Wijzonol en Drent. Stuk voor stuk kwaliteit verfsoorten die bekend staan om hun duurzaamheid en die ieder specifieke eigenschappen bevat. Bovendien kan Bert Wever Schildersbedrijf de verffabrikant inschakelen bij een technisch vooronderzoek en volgen wij daar workshops voor nieuwe producten en methoden.

Garantie

Uiteraard geeft Bert Wever Schildersbedrijf u een garantie op het werk. Mocht het zo zijn dat ons werk niet optimaal uitgevoerd is, dan herstellen wij het schilderwerk en leveren gratis nieuwe verf.